Kort

Categorieën
 1. Webinar adventsproject Levenslicht 28 september

  Webinar adventsproject Levenslicht 28 september

  Wil je kennismaken met het nieuwe adventsproject Levenslicht? Doe mee aan ons gratis webinar Lees meer...

 2. Nieuw prentenboek: de ster achterna

  Nieuw prentenboek: de ster achterna
  Een kleurrijk kerstverhaal over Kasper die ontdekt dat er een bijzondere ster straalt voor een nieuwe koning. Samen met zijn vrienden gaat hij op zoek naar die koning.
  Dit verhaal is zo geschreven dat beginnende lezers het goed mee kunnen lezen.
   
   
  Lees meer...
 3. Gratis katern: week tegen pesten

  Gratis katern: week tegen pesten

  Grapje! Moet toch kunnen!? Dat is dit jaar het thema van de Week Tegen Pesten van 26 t/m 30 september 2022. En omdat Kwink zich inzet om verstorend gedrag, waaronder pestgedrag, te voorkomen om zo een veilige school te creëren, sluit Kwink zich graag aan bij dit initiatief van de Stichting School & Veiligheid.

  Lees meer...
 4. Kwink-webinar 6 oktober 2022

  Kwink-webinar 6 oktober 2022

  Wil je weten hoe je sociaal-emotioneel leren structureel en schoolbreed kunt inzetten voor een sociaal veilige school en heb je nog geen (proef)abonnement op Kwink?
  Meld je dan aan voor het Kwink-webinar op donderdag 6 oktober om 15.30 uur.

  Lees meer...
 5. Gratis proefles Boedhhisme

  Gratis proefles Boedhhisme

  Vrijdag 4 oktober is het dierendag. Wereldwijd wordt op deze dag extra aandacht besteed aan de dieren. Zo worden er massaal foto’s en verhalen gedeeld van huisdieren. Op deze dag vraagt men extra aandacht voor het tegengaan van dierenmishandeling. Dieren spelen een belangrijke rol in ons leven. Ook in veel godsdiensten hebben dieren een belangrijke rol. In les 10 over het Boeddhisme vinden we het verhaal van de vier koeien.

   

  Lees meer...
 6. Nieuw: Bijbelverhalen op school - beeldverhalen

  Nieuw: Bijbelverhalen op school - beeldverhalen

  Speciaal voor onze abonnees op Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ontwikkelden wij Bijbelverhalen op school: een serie beeldverhalen voor de onderbouw.

  Lees meer...
 7. Woordenschat - Geschenkboekje voor leerkrachten

  Woordenschat - Geschenkboekje voor leerkrachten

  Zoek je een lief, klein en leuk boekje om cadeau te doen aan een collega of stagair?  In dit boekje vind je een schat aan mooie en waardevolle woorden. Gedichten die je raken, (kinder)uitspraken die uitdagen en vragen die je nét anders laten kijken. Met gedichten van Bette Westera en Jos van Hest. Verrijkt met sfeervolle illustraties van Katja Schellekens.

  Lees meer...
 8. Neem nu een proefabonnement Trefwoord

  Neem nu een proefabonnement Trefwoord

  Ontdek Trefwoord. Dé methode voor levensbeschouwing voor het basisonderwijs. Trefwoord biedt dagelijks materiaal waarmee levensbeschouwelijke thema’s verkend worden. Wekelijks zorgen drie domeinen voor verbreding en verdieping van het thema. Het materiaal is op maat gemaakt voor de onder-, midden- en bovenbouw.

   

  Lees meer...
 9. Dit zijn wij!

  Dit zijn wij!

  Wie zijn wij? Bij Kwintessens werken 24 mensen. Maar er zijn nog veel meer mensen die aan onze uitgaven werken, zoals illustratoren, externe redacteuren, vormgevers en nog vele andere specialisten. De komende tijd stellen wij ons voor. Dat doen we via een reeks portretten. Dit zijn wij!

   

  Lees meer...
 10. Woordenschat

  Woordenschat

  Geschenkboekje voor leerkrachten. In dit boekje vind je een schat aan mooie en waardevolle woorden. Gedichten die je raken, (kinder)uitspraken die uitdagen en vragen die je nét anders laten kijken. Met gedichten van Bette Westera en Jos van Hest. Verrijkt met sfeervolle illustraties van Katja Schellekens.

  Lees meer...
Toon per pagina
© Copyright 2023 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo