Onze nieuwsbrieven

Bij Kwintessens vindt u producten en methodes op het gebied van sociaal-emotioneel leren en levensbeschouwing. Mis niets en meld u aan voor de maandelijkse Kwintessens-nieuwsbrief of een van de methodische nieuwsbrieven.

Maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van (nieuwe) uitgaven op het gebied van sociaal-emotioneel leren en levensbeschouwing. En ontvang gratis inspirerende materialen voor in de klas rond actuele thema's. Onze maandelijkse nieuwsbrief verschijnt 11 keer per jaar (m.u.v. augustus).

Aanmelden voor de Kwintessens-nieuwsbrief

Kwink

Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van sociaal-emotioneel leren en Kwink. Ook ontvangt u via de nieuwsbrief linkjes naar gratis inspirerende materialen zoals de Kwink-katernen.

De Kwink-nieuwsbrief verschijnt 4-6 keer per jaar.

 

Aanmelden voor de Kwink-nieuwsbrief

Trefwoord

Met de Trefwoord-nieuwsbrief blijft u op de hoogte van ontwikkelingen binnen de methode en belangrijke informatie over uw abonnement. Wij tippen u bijvoorbeeld wanneer er interessante informatie voor u klaarstaat (zoals bijvoorbeeld rond de kerstviering). Ook informeren wij u over interessante (nieuwe) uitgaven rondom Trefwoord, levensbeschouwing en sociaal-emotioneel leren en ontvangt u bij actuele thema's gratis extra materialen voor in de klas.

De Trefwoord-nieuwsbrief verschijnt 4-6 keer per jaar.

 

Aanmelden voor de Trefwoord-nieuwsbrief

Kind op Maandag

Met de Kind op Maandag-nieuwsbrief blijft u op de hoogte van ontwikkelingen binnen de methode en belangrijke informatie over uw abonnement. Ook informeren wij u over interessante (nieuwe) uitgaven rondom Kind op Maandag, sociaal-emotioneel leren en godsdienst, en ontvangt u bij actuele thema's gratis extra materialen voor in de klas.

De Kind op Maandag-nieuwsbrief verschijnt 4-6 keer per jaar.

 

Aanmelden voor de Kind op Maandag-nieuwsbrief

Hemel en Aarde

Met de Hemel en Aarde-nieuwsbrief blijft u op de hoogte van ontwikkelingen binnen de methode en belangrijke informatie over uw abonnement. Ook informeren wij u over interessante (nieuwe) uitgaven rondom Hemel en Aarde, sociaal-emotioneel leren en levensbeschouwing, en ontvangt u bij actuele thema's gratis extra materialen voor in de klas.

De Hemel en Aarde-nieuwsbrief verschijnt 5 keer, voorafgaand aan elk nieuw nummer. En 4-6 keer per jaar met algemene informatie. 

 

Aanmelden voor de Hemel en Aarde-nieuwsbrief