Onze nieuwsbrieven

Bij Kwintessens vind je producten en methodes op het gebied van sociaal-emotioneel leren en levensbeschouwing. Mis niets en meld je aan voor de maandelijkse Kwintessens-nieuwsbrief of een van de methodische nieuwsbrieven.

Maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van (nieuwe) uitgaven op het gebied van sociaal-emotioneel leren en levensbeschouwing. En ontvang gratis inspirerende materialen voor in de klas rond actuele thema's. Onze maandelijkse nieuwsbrief verschijnt 11 keer per jaar (m.u.v. augustus).

Aanmelden voor de Kwintessens-nieuwsbrief

Kwink

Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van sociaal-emotioneel leren en Kwink. Ook ontvang je via de nieuwsbrief linkjes naar gratis inspirerende materialen zoals de Kwink-katernen.

De Kwink-nieuwsbrief verschijnt 4-6 keer per jaar.

 

Aanmelden voor de Kwink-nieuwsbrief

Trefwoord

Met de Trefwoord-nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ontwikkelingen binnen de methode en belangrijke informatie over je abonnement. Wij tippen je bijvoorbeeld wanneer er interessante informatie voor je klaarstaat (zoals bijvoorbeeld rond de kerstviering). Ook informeren wij je over interessante (nieuwe) uitgaven rondom Trefwoord, levensbeschouwing en sociaal-emotioneel leren en ontvang je bij actuele thema's gratis extra materialen voor in de klas.

De Trefwoord-nieuwsbrief verschijnt 4-6 keer per jaar.

 

Aanmelden voor de Trefwoord-nieuwsbrief

Kind op Maandag

Met de Kind op Maandag-nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ontwikkelingen binnen de methode en belangrijke informatie over je abonnement. Ook informeren wij je over interessante (nieuwe) uitgaven rondom Kind op Maandag, sociaal-emotioneel leren en godsdienst, en ontvang je bij actuele thema's gratis extra materialen voor in de klas.

De Kind op Maandag-nieuwsbrief verschijnt 4-6 keer per jaar.

 

Aanmelden voor de Kind op Maandag-nieuwsbrief

Hemel en Aarde

Met de Hemel en Aarde-nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ontwikkelingen binnen de methode en belangrijke informatie over je abonnement. Ook informeren wij je over interessante (nieuwe) uitgaven rondom Hemel en Aarde, sociaal-emotioneel leren en levensbeschouwing, en ontvang je bij actuele thema's gratis extra materialen voor in de klas.

De Hemel en Aarde-nieuwsbrief verschijnt 5 keer, voorafgaand aan elk nieuw nummer. En 4-6 keer per jaar met algemene informatie. 

 

Aanmelden voor de Hemel en Aarde-nieuwsbrief