Veelgestelde vragen

Bestellen

Op welke manier kan ik via de webwinkel bestellen?

Wanneer u via de webwinkel bestelt, kunt u bij een gewenst product eenvoudig op ‘winkelwagen’ klikken. Het bestelproces gaat dan van start. U kunt ook uw bestelling doorgeven via info@kwintessens.nl.

Ik heb een aanbieding in een mailing of advertentie zien staan maar vind deze niet terug in de webwinkel. Hoe kan ik toch gebruik maken van de aanbieding?

Wij verzoeken u uw bestelling per mail aan ons door te geven, via info@kwintessens.nl. Wilt u in uw mail ook de eventueel vermelde actiecode doorgeven? Als de aanbieding nog geldig is zullen wij u de materialen tegen de aanbiedingsprijs leveren!

Levering

Hoelang duurt het voor ik mijn bestelling in huis heb?

Wij houden een levertijd van ongeveer vijf werkdagen aan. Wij zullen niet op zaterdag leveren en ook proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de schoolvakanties (dan leveren we niet uit op scholen).

Verzendkosten

Welke verzendkosten moet ik betalen wanneer ik via deze webwinkel bestel?

Onder verzendkosten verstaan wij zowel verzend- als administratiekosten. De verzendkosten bedragen € 4,95 en zijn onafhankelijk van het orderbedrag.

Recht van retour

Kan ik gebruik maken van recht van retour?

Ja, u kunt daar de wettelijke 14 dagen na aflevering van de bestelling gebruik van maken. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via telefoon 033 460 19 40. Tenzij anders afgesproken met de accountmanager of klantenservice van Kwintessens.

Vragen

Ik heb een andere vraag. Met wie kan ik contact opnemen?

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier of via telefoon 033 460 19 40.

Klachten

Ik heb een klacht. Waar kan ik deze naartoe sturen?

We nemen graag kennis van uw klacht. Wilt u deze mailen naar info@kwintessens.nl?

Op welke manier wordt mijn klacht behandeld?

We nemen klachten van onze relaties en afnemers heel serieus. We zullen de ontvangst van de klacht bevestigen en laten weten wie binnen onze organisatie de klacht zal behandelen en uw contactpersoon zal zijn. Wij zullen altijd binnen één week reageren op uw klacht.

Reviews

Ik wil graag een review over een van de uitgaven of producten insturen. Hoe kan ik dit doen?

We willen bezoekers van de webwinkel graag de gelegenheid geven kennis te nemen van ervaringen van anderen. U kunt uw review zelf plaatsen bij het desbetreffende product in de webwinkel. Om misbruik te voorkomen wordt een review door de beheerder van de webwinkel gescreend.

Abonnementen/methodes

Ik wil een van de methodes uitproberen, kan ik een proefabonnement of zichtpakket aanvragen?

Voor de methodes godsdienst en levensbeschouwing kunt u een proefabonnement aanvragen via dit formulier of via abonnementen@kwintessens.nl. Voor andere methoden zoals Kinderen en… hun sociale talenten kunt u vier weken lang gratis een zichtpakket ontvangen dit formulier of via info@kwintessens.nl.

Ik wil een abonnement afsluiten, hoe doe ik dat?

Wij adviseren u graag over de invulling van uw abonnement zodat deze aansluit bij uw school of organisatie en maken een offerte op maat voor u! U kunt uw gegevens (naam van de school / organisatie, correspondentieadres, telefoonnummer) per mail aan ons doorgeven via abonnementen@kwintessens.nl of telefonisch contact met opnemen met onze abonnementenservice via telefoon 033 460 19 43. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adressering / facturering

Het afleveradres is niet hetzelfde als het factuuradres. Kan ik een ander afleveradres opgeven?

Ja, dat kan. Wanneer u via de webwinkel bestelt, krijgt u bij stap 3 de gelegenheid het afleveradres op te geven. Wanneer u op een andere manier bestelt, kunt u het gewenste afleveradres (en factuuradres) mailen naar onze klantenservice via info@kwintessens.nl.

Voor ons administratiekantoor moet er een bepaalde code op de factuur vermeld worden, is dat mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. Wilt u de code voor uw administratiekantoor per mail aan ons doorgeven via info@kwintessens.nl? Wij kunnen er dan voor zorgen dat deze code op de factuur wordt vermeld, zodat betaling door het administratiekantoor zonder problemen kan verlopen.

© Copyright 2019 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo