Kort

Categorieën
 1. Nieuw leesboek: Toer le sjoer

  Nieuw leesboek: Toer le sjoer

  Mies mag op ballet, zij gaat met mama balletspullen kopen. Haar vriendje Max vindt ballet maar saai. Hij zit op judo. Dat is pas stoer. In de klas vertelt Mies over de balletles. Andere kinderen vertellen wat zij doen. Juf bedenkt een plan. Iedereen mag in de klas laten zien wat hij goed kan. En juf weet het zeker. Iedereen kan iets!

  Lees meer...
 2. Nieuw leesboek: Buitenspel

  Nieuw leesboek: Buitenspel

  Buitenspel is het nieuwe leesboek voor M6/E6. Duco heeft een geheim. En dat wil hij ook liever zo houden. Door dat geheim kan hij niet overal aan meedoen. Gelukkig kan hij wél elke dag op het pleintje voetballen met zijn vrienden. Keepen kan hij als de beste. Zijn vrienden vragen waarom hij niet op voetbal zit. Daar geeft Duco liever geen antwoord op. Want niemand hoeft te weten dat daar geen geld voor is. Maar dan komt er onverwacht hulp van zijn beste vriendin Cara. En komt Duco zelf in actie. Want buitenspel staan wil niemand! 

   

   

   

  Lees meer...
 3. Gratis katern: Allemaal samen

  Gratis katern: Allemaal samen

  Iedereen is anders, ook in de klas. Deze verschillen bieden de kans om van elkaar te leren en nieuwe dingen te ontdekken. Begrip te krijgen voor de wereld om je heen én je eigen plek daarin. Met ons gratis leskatern ‘Allemaal samen’ geef je aandacht aan diversiteit in je groep.

  Lees meer...
 4. Nieuw stickerboek: Ezels eerste kerstfeest

  Nieuw stickerboek: Ezels eerste kerstfeest

  Ga met Ezel op pad en volg het kerstverhaal. Een boek vol activiteiten, puzzels en lekker veel stickers.

  Lees meer...
 5. De trainingen van Kwintessens

  De trainingen van Kwintessens

  Hoe brengt u meer leven in de les? Hoe gaat u met kinderen aan de slag met verhalen, onderzoekt u bijzondere vragen en deelt u met elkaar wat belangrijk en waardevol is? En hoe doet u recht aan de identiteit van uw school? In onze workshops levensbeschouwing en godsdienst krijgt u inspiratie en praktische tips die u direct in de klas kunt gebruiken.

  Lees meer...
 6. Gratis posterset Hemel en Aarde

  Gratis posterset Hemel en Aarde

  De omslagen van de lesmethode Hemel en Aarde worden ontworpen door JennyLindhout. Wij vinden ze ieder jaar weer prachtig en zijn er heel blij mee. Dit jaar maken we van de vijf verschillende omslagen posters op A2 formaat. Wilt u een set hebben, om in uw lokaal op te hangen? 

  Lees meer...
 7. Kalender voor bijzondere dagen: Soekot

  Kalender voor bijzondere dagen: Soekot

  Soekot is een Joods feest. Het wordt ook wel het Loofhuttenfeest genoemd. In 2023 wordt soekot gevierd van ’s avonds 29 september tot ’s avonds 6 oktober. Laat je klas kennismaken met deze bijzondere Joodse feestdag. In de lesbrief staat informatie over het feest en lessugesties voor onder-, midden- en bovenbouw.

  Lees meer...
 8. Adventsboekje voor thuis 2023

  Adventsboekje voor thuis 2023

  Het adventsboekje is een boekje vol verhalen en creatieve activiteiten voor de hele adventstijd. Om met het hele gezin van dag tot dag naar het kerstfeest toe te leven. Leuk om aan alle gezinnen in uw kerk mee te geven. Of om met uw eigen familie en vriendenkring samen te lezen. thema van deze adventsperiode: Weet jij hoe laat het is?

  Lees meer...
 9. Nieuwe leesboeken in 2023

  Nieuwe leesboeken in 2023

  Bekijk onze nieuwe leesboeken. Lees Toer le sjoer, Kiet en Lok, Wegwezen hier! of Buitenspel. 

  Lees meer...
 10. Geef een compliment cadeau

  Geef een compliment cadeau

  5 oktober is de Dag van de Leraar. Met een cadeauboekje van Kwintessens geeft u uw team een vrolijk compliment. Plaats uw bestelling voor donderdag 28 september 12 uur, dan weet u zeker dat u de boeken op tijd ontvangt.

  Lees meer...
Toon per pagina