Kort

Categorieën
 1. Mijn schooltijd 2015-2023

  Mijn schooltijd 2015-2023

  Bestel nu het afscheidsgeschenk voor groep 8: Mijn schooltijd 2015-2023. Een prachtig aandenken met gebeurtenissen uit hun basisschooltijd: (wereld)nieuws, hypes, sport en nog veel meer. Voor- en achter in het boek is ruimte voor eigen foto’s en herinneringen! Het nieuws tot en met april 2023 staat erin. Bestel voor 15 april voor de actieprijs € 12,50. 

  Lees meer...
 2. Veertigdagentijd en Pasen 2023: Verander je mee?

  Veertigdagentijd en Pasen 2023: Verander je mee?

  Maak kennis met het veertigdagenproject 2023 voor kerk en kindernevendienst. Er kan van alles gebeuren: vrolijke dingen, maar ook dingen waar je verdrietig, bang of boos van wordt. Op weg naar Pasen vieren we dat niet alles hoeft te blijven zoals het is. God maakt een nieuw begin, en jij mag daarin meegaan. Verander je mee?

  Lees meer...
 3. Nieuw beeldverhaal: De jongen die kwijt was

  Nieuw beeldverhaal: De jongen die kwijt was

  Nieuwe beeldverhalen voor de onderbouw staan klaar: Paulus wordt geroepen, Bartimëus, Vijf broden en twee vissen, De bruiloft in Kana en De jongen die kwijt was.


  Lees meer...
 4. 26 januari 2023: Kwink-webinar

  26 januari 2023: Kwink-webinar

  Wil je weten hoe je sociaal-emotioneel leren structureel en schoolbreed kunt inzetten voor een sociaal veilige school en heb je nog geen (proef)abonnement op Kwink? Meld je dan aan voor het webinar. 

  Lees meer...
 5. Kalender voor bijzondere dagen

  Kalender voor bijzondere dagen

  Vieren en gedenken zorgen voor verbinding. Bij Kwintessens besteden wij graag aandacht aan deze feest- en gedenkdagen. Met onze inspirerende lessuggesties maken kinderen op de basisschool kennis met de rituelen en gebruiken van de bijzondere dagen, en leren ze meer over verschillende culturen.

  Lees meer...
 6. Kwink Kerstkleurplaat

  Kwink Kerstkleurplaat

  Download voor de kinderen op school of tijdens hun kerstvakantie de speciale Kwink-kleurplaat. Tot ziens in 2023!

  Lees meer...
 7. Adventsproject Levenslicht

  Adventsproject Levenslicht

  Het thema van deze adventstijd is Levenslicht. We lezen verhalen over bijzondere vrouwen uit de Bijbel. Allemaal spelen ze een eigen rol in het verhaal van Gods volk, en allemaal worden ze in Matteüs 1 genoemd als ‘voormoeders’ van Jezus.

  Lees meer...
 8. Week van de Mediawijsheid: Like en cancel

  Week van de Mediawijsheid: Like en cancel

  De Week van de Mediawijsheid (4 t/m 11 november 2022) heeft als thema ‘Like en cancel’. Welke berichten zijn leuk om te liken en welke berichten kan je beter niet plaatsen? Het thema wil sociaal gedrag of internet/sociale media stimuleren.

  Lees meer...
 9. Leesboek Minke springt

  Leesboek Minke springt

  Dit leesboek past bij het thema van de kinderboekenweek 2022.

  Minke wil graag op paardrijles, net als haar vriendin Nina. Maar paardrijles is duur. 

  Lees meer...
 10. Leesboek Vreemde beesten

  Leesboek Vreemde beesten

  Dit leesboek past bij het thema van de Kinderboekenweek 2022.

  Charlie is net voor de zomervakantie verhuisd naar een stil dorp aan zee. Ze kent er niemand en het lijkt een lange, saaie zomer te worden. Dan komt ze tijdens haar ontdekkingstochten door de duinen oog in oog te staan met een slang en een leguaan. 

  Lees meer...
Toon per pagina
© Copyright 2023 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo