Maandelijkse nieuwsbrief

Bent u benieuwd naar nieuwe uitgaven en diensten op het gebied van levensbeschouwing en veilig schoolklimaat? Schrijf u dan in op onze maandelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt 11 keer per jaar (alle maanden m.u.v. augustus).

Wij inspireren u graag!

Aanmelden

* verplicht veld

Kwintessens gebruikt de gegevens die u op dit formulier invult om u via een nieuwsbrief inhoudelijk te informeren over nieuwe producten en diensten van Kwintessens. Vink het vakje aan om uw inschrijving te bevestigen.

Als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, klik dan op de link 'Afmelden nieuwsbrief', die in de voettekst van elke maandelijkse nieuwsbrief staat die u van ons ontvangt.

Lees hier onze privacyverklaring. Door u aan te melden op onze nieuwsbrief stemt u ermee in dat we uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze verklaring.

Wij gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder op Aanmelden te klikken erkent u dat uw informatie wordt overgedragen aan Mailchimp voor verwerking. Klik hier voor informatie over het privacybeleid van Mailchimp.

© Copyright 2022 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo