Maandelijkse nieuwsbrief

Bent u benieuwd naar nieuwe uitgaven en diensten op het gebied van levensbeschouwing en veilig schoolklimaat? Schrijf u dan in op onze maandelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt 11 keer per jaar (alle maanden m.u.v. augustus).

Wij inspireren u graag!

Aanmelden

* verplicht veld

Kwintessens gebruikt de gegevens die u op dit formulier invult om u via een nieuwsbrief inhoudelijk te informeren over nieuwe producten en diensten van Kwintessens. Vink het vakje aan om uw inschrijving te bevestigen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Afmelden nieuwsbrief' te klikken in de voettekst van elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via nieuws@kwintessens.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Lees onze privacyverklaring op www.kwintessens.nl/privacy. Door op de knop 'Aanmelden' te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze verklaring.

Wij gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder op Aanmelden te klikken erkent u dat uw informatie wordt overgedragen aan Mailchimp voor verwerking. Klik hier voor informatie over het privacybeleid van Mailchimp.

© Copyright 2021 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo