Kort

Categorieën
 1. Nieuw leesboek: Kiet en Lok dappere dierenredders

  Nieuw leesboek: Kiet en Lok dappere dierenredders

  Kiet en Lok redden dieren. Thuis heeft Kiet een dierenziekenhuis. Daar verzorgt ze de dieren tot ze weer beter zijn. Als ze een gewonde lapjeskat vindt, neemt Kiet haar mee naar huis. Ze wil haar voor altijd houden. Maar dan ontdekt Kiet dat het baasje de kat zoekt. Wat nu? Moet de kat terug of kan ze haar houden? 

  Lees meer...
 2. De trainingen van Kwintessens

  De trainingen van Kwintessens

  Hoe brengt u meer leven in de les? Hoe gaat u met kinderen aan de slag met verhalen, onderzoekt u bijzondere vragen en deelt u met elkaar wat belangrijk en waardevol is? En hoe doet u recht aan de identiteit van uw school? In onze workshops levensbeschouwing en godsdienst krijgt u inspiratie en praktische tips die u direct in de klas kunt gebruiken.

  Lees meer...
 3. Gratis posterset Hemel en Aarde

  Gratis posterset Hemel en Aarde

  De omslagen van de lesmethode Hemel en Aarde worden ontworpen door JennyLindhout. Wij vinden ze ieder jaar weer prachtig en zijn er heel blij mee. Dit jaar maken we van de vijf verschillende omslagen posters op A2 formaat. Wilt u een set hebben, om in uw lokaal op te hangen? 

  Lees meer...
 4. Kalender voor bijzondere dagen: Soekot

  Kalender voor bijzondere dagen: Soekot

  Soekot is een Joods feest. Het wordt ook wel het Loofhuttenfeest genoemd. In 2023 wordt soekot gevierd van ’s avonds 29 september tot ’s avonds 6 oktober. Laat je klas kennismaken met deze bijzondere Joodse feestdag. In de lesbrief staat informatie over het feest en lessugesties voor onder-, midden- en bovenbouw.

  Lees meer...
 5. Adventsboekje voor thuis 2023

  Adventsboekje voor thuis 2023

  Het adventsboekje is een boekje vol verhalen en creatieve activiteiten voor de hele adventstijd. Om met het hele gezin van dag tot dag naar het kerstfeest toe te leven. Leuk om aan alle gezinnen in uw kerk mee te geven. Of om met uw eigen familie en vriendenkring samen te lezen. thema van deze adventsperiode: Weet jij hoe laat het is?

  Lees meer...
 6. Nieuwe leesboeken in 2023

  Nieuwe leesboeken in 2023

  Bekijk onze nieuwe leesboeken. Lees Toer le sjoer, Kiet en Lok, Wegwezen hier! of Buitenspel. 

  Lees meer...
 7. Geef een compliment cadeau

  Geef een compliment cadeau

  5 oktober is de Dag van de Leraar. Met een cadeauboekje van Kwintessens geeft u uw team een vrolijk compliment. Plaats uw bestelling voor donderdag 28 september 12 uur, dan weet u zeker dat u de boeken op tijd ontvangt.

  Lees meer...
 8. Adventproject 2023 Weet jij hoe laat het is?

  Adventproject 2023 Weet jij hoe laat het is?

  Op 20 september organiseren we een gratis webinar over het adventsproject van Kind op Zondag. In dit webinar geeft hoofdredacteur Erik Idema een toelichting op de verhalen, liedjes en andere materialen uit het project.

  Lees meer...
 9. Dit schooljaar werken meer dan 1400 scholen met Kwink!

  Dit schooljaar werken meer dan 1400 scholen met Kwink!

   

  Kwink is de online methode voor sociaal-emotioneel leren (SEL). Inclusief burgerschap en mediawijsheid. Voor groep 1 t/m 8 van het primair onderwijs. Kwink biedt een doordacht SEL-programma, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Praktisch, leuk en altijd actueel. Gericht op preventie (van bijvoorbeeld pesten op school) en de kracht van een veilige groep. 

  Lees meer...
 10. Nieuwe Sinterklaasuitgaven

  Nieuwe Sinterklaasuitgaven

  Met de nieuwste Sinterklaasuitgaven hou je de kinderen wel even zoet. Niet alleen leuk voor sinterklaas, maar voor de hele feestmaand december. En kwartetten kan je altijd. Bekijk de Sinterklaascadeaus.

  Lees meer...
Toon per pagina