Workshops en trainingen

Meer leven in de les

Hoe brengt u meer leven in de les? Hoe gaat u met kinderen aan de slag met verhalen, onderzoekt u bijzondere vragen en deelt u met elkaar wat belangrijk en waardevol is? En hoe doet u recht aan de identiteit van uw school? In onze workshops levensbeschouwing en godsdienst krijgt u inspiratie en praktische tips die u direct in de klas kunt gebruiken.

Wij bieden zowel workshops op locatie als online workshops.

Vraag informatie aan over onze workshops

 

Workshops Levensbeschouwing en godsdienst

Wij bieden workshops aan rond onze methodes Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde. Bijvoorbeeld de Startworkshop voor nieuwe abonnees, waarmee u meer te weten komt over de mogelijkheden van de methode én onderzoekt op welke manier deze het best op uw school gebruikt kan worden. Of denk aan de Inspiratieworkshop, waarmee u in korte tijd weer helemaal op de hoogte bent van alles wat de methode te bieden heeft, én van het vakgebied.

Verdiepende workshops

Daarnaast bieden wij workshops over diverse onderwerpen zoals het vertellen van (Bijbel)verhalen, identiteit en levensbeschouwelijke stromingen.

Bekijk de folder met ons aanbod

Onze aanpak

Voordat wij een workshop verzorgen, gaan we graag eerst met u in gesprek over wat voor uw school zinvol is. Daar stemmen we de workshops op af. Wij brengen tijdens het gesprek ook in kaart wat het tarief is van de workshop.

Meer informatie

Wilt u meer weten over een of meerdere workshops of direct een workshop boeken? Vul dan het formulier in. Uw relatiebeheerder neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vraag informatie aan over onze workshops