Actueel

Categorieën
 1. Weer leverbaar: Bijbel in Gewone Taal voor jou

  Bijbel in gewone taal voor jou

  We hebben deze uitgave erg gemist. Sinds vandaag gelukkig weer leverbaar! Een prachtige bijbel voor de bovenbouw. Ook erg geschikt voor het afscheid van groep 8!

  Lees meer...
 2. Nieuw: Betoverende kinderbijbel In de gloria!

  De omslag van kinderbijbel In de gloria.

  In de gloria is een betoverende manier om Bijbelverhalen aan kinderen door te geven. Het vertelt het verhaal van God en de mens. De verhalen zijn zo verteld dat kinderen erin mee kunnen gaan, terwijl het karakter van de Bijbel behouden blijft. Aangevuld met prachtige illustraties.

  Lees meer...
 3. Webinar Op weg naar Pasen

  webinar Op weg naar Pasen

  Wat vertel je aan kinderen over de dood en opstanding van Jezus? Een mens die bespot wordt en sterft aan het kruis - is dat eigenlijk wel een verhaal voor kinderen? En hoe ga je om met vragen die kinderen naar aanleiding van het paasverhaal kunnen stellen?

  Lees meer...
 4. Bijzondere feestdagen: Poerim

  Bijzondere feestdagen: Poerim

  Op 6 en 7 maart, op de veertiende dag van de maand Adar van de Joodse kalender viert het Joodse volk het Poerimfeest. Download de pdf met informatie over het feest én lessuggesties voor de middenbouw.

  Lees meer...
 5. Nieuw beeldverhaal: vijf broden en twee vissen

  Vijf broden en twee vissen

  Nieuwe beeldverhalen voor de onderbouw staan klaar: Paulus wordt geroepen, Bartimëus, Vijf broden en twee vissen, De bruiloft in Kana en De jongen die kwijt was.

  Lees meer...
 6. Bijzondere feestdagen: Hemelreis van Mohammed

  Bijzondere feestdagen: Hemelreis van Mohammed

  Op 17 februari, op de 27ste dag van de islamitische maand Rajab wordt Laylat al-Miraj gevierd. Daarbij wordt het verhaal van de nachtelijke reis van de profeet Mohammed verteld. 
  In het eerste deel van dat verhaal reist Mohammed, samen met de engel Djibriël, op het vliegend paard Buraq naar de tempelberg in Jeruzalem. 

  Lees meer...
 7. Kies een afscheidsmusical of eindfilm van Kwintessens

  Kies een afscheidsmusical of eindfilm van Kwintessens

  Maak kennis met de afscheidsmusicals van Kwintessens!  Kies voor een afscheid waarin de talenten van de kinderen volledig tot hun recht komen. En waarin je als school een afscheid met een boodschap meegeeft aan de leerlingen. Een afscheid om nooit te vergeten!

   

  Lees meer...
 8. Kwink-webinar 9 maart

  Kwink-webinar 9 maart

  Wil je weten hoe je sociaal-emotioneel leren structureel en schoolbreed kunt inzetten voor een sociaal veilige school en heb je nog geen (proef)abonnement op Kwink?

  Lees meer...
 9. Neem een proefabonnement op Kind op Maandag

  Neem een proefabonnement op Kind op Maandag

  Met Kind op Maandag neem je je leerlingen mee naar een wereld vol verwondering en haal de ontdekker in hen naar boven. Samen onderzoek je de meest fascinerende Bijbelverhalen. Wat betekenen de verhalen? Welke vragen roepen ze op? 

  Lees meer...
 10. Drie nieuwe prentenboeken in de serie Hoe doe je dat?

  Drie nieuwe prentenboeken in de serie Hoe doe je dat?

  Er zijn 3 nieuwe delen verschenen in de prentenboekenserie Hoe doe je dat?

  Lees meer...
Toon per pagina
© Copyright 2023 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo