Afscheid nemen met het Kwink Katern

Categorieën
Afscheid nemen met het Kwink Katern

Afscheid nemen is misschien wel net zo belangrijk als kennismaken. Download het katern met lessuggesties voor alle bouwen.

Het einde van het schooljaar nadert en langzaam kijkt u als leerkracht vast en zeker uit naar de zomervakantie. Maar tot die tijd komen er voor u en uw groep nog belangrijke weken aan. Afscheid nemen is misschien namelijk wel net zo belangrijk als kennismaken. 

Kwintessens vindt deze fase erg belangrijk voor uw leerlingen. Daarom maakten wij een Kwink-katern 'Kwink &... de afsluiting van het schooljaar.’ Met werkvormen voor álle groepen en een kleurplaat voor de jongste groepen. 

Download het katern 

Gerelateerde berichten
  1. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  2. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  3. Leuke lesbrief voor groep 8! Leuke lesbrief voor groep 8! Een gratis lesbrief voor groep 8! Aan de hand van uitdagende (soms humoristische) opdrachten blikken leerlingen in groep 8 terug op hun basisschooltijd.
  4. Enthousiast kinderpanel denkt mee aan hun eigen afscheidscadeau van groep 8 Enthousiast kinderpanel denkt mee aan hun eigen afscheidscadeau van groep 8 Enthousiast kinderpanel discuseert over de onderwerpen in hun eigen afscheidscadeau; Mijn schooltijd. Kijk mee naar de leuke discussie!