Valentijnsdag! Volgende week is het zover.

Categorieën
Valentijnsdag! Volgende week is het zover. Vertel het verhaal over het ontstaan van Valentijnsdag in jouw klas!

Valentijnsdag! Volgende week is het zover. Weet jij waar Valentijnsdag vandaan komt? Misschien leuk om in je klas te vertellen. Lees het hier.

Van de makers van Trefwoord, dé methode voor levensbeschouwing. Wist je dat je ook een proefabonnement kunt aanschaffen? www.trefwoord.nl.

Gerelateerde berichten
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2021 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo