Leuke lesbrief voor groep 8!

Categorieën
Leuke lesbrief voor groep 8!

Een gratis lesbrief voor groep 8! Aan de hand van uitdagende (soms humoristische) opdrachten blikken leerlingen in groep 8 terug op hun basisschooltijd.

Op belangrijke gebeurtenissen uit het (wereld) nieuws, maar ook op hun persoonlijke belevenissen. Samen terugdenken en herbeleven maakt het laatste schooljaar nóg waardevoller! Deze lesbrief hoort bij de uitgave Mijn schooltijd, een uniek afscheidsgeschenk met de belangrijkste gebeurtenissen van de schooljaren vastgelegd. Meer informatie vindt u op www.mijnschooltijd.nl. De les vindt u hier: www.kwintessens.nl/downloads/lesbrief. Veel plezier met deze les!

Gerelateerde berichten
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!