Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'!

Categorieën
Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'!

Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.

Tijdens de première werden de acteurs in het zonnetje gezet. De film werd met groot applaus en soms met ontroering ontvangen. Een feestje!

Het thema van de film is 'Schuldig'.

Je zit te appen op de fiets en rijdt iemand aan. Je schrikt, durft niet te kijken hoe het afloopt en fietst snel door. Na afloop voel je je schuldig, maar wat kun je doen? Daarover gaat deze splinternieuwe film. Schuld en schuldgevoel zijn belangrijke thema's in de verhalen rond Pasen. Toen Jezus gearresteerd werd, lieten zijn vrienden hem in de steek. Hoe zouden ze zich gevoeld hebben?

'Schuldig' is gemaakt door Nachtzon Media in opdracht van Kwintessens en wordt gratis aangeboden aan de scholen die een abonnement hebben op Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde. Het is een film voor de periode rondom Pasen. Geschikt voor de midden- en bovenbouw.

Vanaf 28 januari staat de film online met lessuggesties, voor een inspirerende les!

Wij wensen u veel (kijk)plezier en inspiratie!

Gerelateerde berichten
  1. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  2. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  3. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
  4. Veel succes voor alle 85 scholen die Kwink uitproberen! Veel succes voor alle 85 scholen die Kwink uitproberen! Meer dan 85 scholen proberen Kwink uit! Heel veel plezier in de klas!