Hét cadeau voor groep 8 is nu vernieuwd!

Hét cadeau voor groep 8 is nu vernieuwd! Mijn schooltijd: het meest populaire afscheidscadeau voor groep 8 is vernieuwd! In Mijn schooltijd 2012-2020 vind je de opvallendste gebeurtenissen terug: hoogtepunten uit het nieuws, maar ook rages waaraan je zelf hebt meegedaan. Het boek is samengesteld door leerlingen uit groep acht! Achterin staan bladzijden die je zelf kunt invullen. Met herinneringen, foto’s van klasgenoten, juffen en meesters, ruimte voor favoriete boeken, series en games – en natuurlijk toekomstplannen.
Related Posts
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo