Gratis proefabonnement voor een sociaal veilig schoolklimaat

Gratis proefabonnement voor een sociaal veilig schoolklimaat

Wilt u volgend schooljaar ook structureel werken aan een sociaal veilig schoolklimaat? Voor een sociale en veilige groep?

Dat kan! Voor de hele school. Als u zich nu aanmeldt kunt u de methode Kwink vanaf het nieuwe schooljaar tot en met de herfstvakantie gratis uitproberen! Ga naar: www.kwinkopschool.nl/proefabonnement en vraag het aan.

Related Posts
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo