Actie voor Trefwoord scholen: Durf te vragen en win!

Actie voor Trefwoord scholen: Durf te vragen en win! Bent u een school die met Trefwoord werkt? Doe dan mee aan onze Durf te vragen- actie!

U heeft van ons, als het goed is, bij de magazines van nummer 2 een gratis kaartenspel 'Durf te vragen' ontvangen vanwege ons 25-jarig jubileum. We hopen dat het mooie gesprekken met kinderen oplevert! Als redactie zijn we ook wel een beetje benieuwd… Deel nu bijzondere reacties van kinderen met ons en maak kans op een exemplaar van verhalenboek Wereld zonder tranen t.w.v. € 19,95! Stuur uw reactie(s) in via: https://www.kwintessens.nl/dtv-actie. Meedoen kan tot 20 december 2019. Durf te vragen en win. En doe mee! Veel succes! Namens de redactie van Trefwoord.

Related Posts
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo