Welkom bij de Top 25 uit Trefwoord!

Welkom bij de Top 25 uit Trefwoord! Gratis lesmateriaal uit 25 jaar Trefwoord. Leuk voor in de klas.

De afgelopen jaren zijn er heel wat materialen voorbijgekomen in Trefwoord, de methode voor levensbeschouwing in het basisonderwijs. Een aantal Trefwoord scholen koos samen met de redactie bijzondere onderdelen uit. Om terug te blikken, of misschien als kennismaking met Trefwoord? Veel plezier ermee! http://bit.ly/2KWJAHz

Related Posts
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Leuke lesbrief voor groep 8! Leuke lesbrief voor groep 8! Een gratis lesbrief voor groep 8! Aan de hand van uitdagende (soms humoristische) opdrachten blikken leerlingen in groep 8 terug op hun basisschooltijd.
  3. Nieuw! Een wereld vol verhalen voor groep 6, 7 en 8 Nieuw! Een wereld vol verhalen voor groep 6, 7 en 8 Bijzonder lespakket Wereldgodsdiensten; nieuw verkrijgbaar!
  4. Wereldhumanisme dag, 21 juni Wereldhumanisme dag, 21 juni Het is vandaag wereldhumanismedag! Wereldwijd staan mensen stil bij de waarden en idealen van het humanisme.
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo