Wereldhumanisme dag, 21 juni

Categorieën
Wereldhumanisme dag, 21 juni Het is vandaag wereldhumanismedag! Wereldwijd staan mensen stil bij de waarden en idealen van het humanisme. Een mooie aanleiding om met de kinderen hier aandacht aan te besteden. Het lespakket Een wereld vol verhalen besteedt aandacht aan het humanisme in vijf lessen. Meer weten? Kijk naar het lespakket in de webshop. http://bit.ly/31jl9ZK
Gerelateerde berichten
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2021 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo