Vier Vaisakhi in de klas!

Categorieën
Vier Vaisakhi in de klas!

Download nu onze les over het Oogstfeest Vaisakhi.

Maak nu kennis met Vaisakhi (Oogstfeest)!

Vaisakhi is een oogstfeest dat oorspronkelijk uit Noord-India komt. Van oudsher is 14 april de datum waarop mensen in India met elkaar de opbrengst van de lenteoogst vieren. Ze doen dan kleurige kleren aan, en er worden optochten gehouden met eten, muziek, dans, bloemen en vlaggen.

Aandacht besteden aan Vaisakhi? Download onze gratis les voor de middenbouw 

Gerelateerde berichten
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Op de shortlist voor de nominaties van de EigenWijs Prijs! Op de shortlist voor de nominaties van de EigenWijs Prijs! En niet voor niets! Een leuk en spannend leesboek voor de middenbouw.
  3. NIEUW! Kwink-banier voor zichtbaarheid van Kwink in de school NIEUW! Kwink-banier voor zichtbaarheid van Kwink in de school Laat de ouders van de leerlingen van uw school het belang van sociaal-emotioneel leren zien! Met deze nieuw Kwink-banier.
  4. Kleurplaat en woordzoeker voor de zomervakantie! Kleurplaat en woordzoeker voor de zomervakantie! Nog even.. en het is vakantie. We kijken er allemaal naar uit. We hebben een woordzoeker en kleurplaat voor de leerlingen gemaakt. Om nu nog te gebruiken in de klas of om mee te geven voor in de zomervakantie!