Op de shortlist voor de nominaties van de EigenWijs Prijs!

Categorieën
Op de shortlist voor de nominaties van de EigenWijs Prijs! En niet voor niets! Een leuk en spannend leesboek voor de middenbouw. Op 17 mei aanstaande worden de nominaties bekend gemaakt van de EigenWijs Prijs. Het leesboek ''Boaz gaat onder koffer' is hiervoor genomineerd. Wilt u dit boek ook graag op school voorlezen, laten lezen of in de schoolbibliotheek zetten? Dat kan! Lees meer over dit boek in deze webshop www.kwintessens.nl/boaz-gaat-onder-koffer en bestellen kan ook! Veel leesplezier.
Gerelateerde berichten
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!