Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8

Categorieën
Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8

Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!

Mijn schooltijd!

Mijn schooltijd is een afscheidsboek waarin de belangrijkste gebeurtenissen van de schooljaren van leerlingen in groep 8 zijn vastgelegd. Wereldnieuws, rages en trends, sportprestaties en muziek - alles ter herinnering aan de basisschooltijd. Met de mogelijkheid om er een persoonlijke notitie in te schrijven of foto’s in te plakken. Actie: als u vóór 1 april besteld, ontvangt u € 1,20 korting per exemplaar!

Gerelateerde berichten
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  3. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
  4. Veel succes voor alle 85 scholen die Kwink uitproberen! Veel succes voor alle 85 scholen die Kwink uitproberen! Meer dan 85 scholen proberen Kwink uit! Heel veel plezier in de klas!