Zorg voor een spetterende afscheidsavond!

Categorieën
Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!Met een onvergetelijke afscheidsmusical! Onze top 3: Strafkamp 8, See you! en Happy Travel. Musicals die door veel leerlingen van groep 8 met veel enthousiasme uitgevoerd zijn. Voor een geweldige avond voor de leerlingen, leerkrachten én ouders! www.kwintessens.nl/afscheid!
Gerelateerde berichten
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
  4. Veel succes voor alle 85 scholen die Kwink uitproberen! Veel succes voor alle 85 scholen die Kwink uitproberen! Meer dan 85 scholen proberen Kwink uit! Heel veel plezier in de klas!