Veel succes voor alle 85 scholen die Kwink uitproberen!

Categorieën
Veel succes voor alle 85 scholen die Kwink uitproberen!

Meer dan 85 scholen proberen Kwink uit! Heel veel plezier in de klas!

Wil jij Kwink voor sociaal-emotioneel leren ook uitproberen? Dat kan. Ga naar www.kwinkopschool.nl/proefabonnement en vraag een gratis abonnement aan! Vanaf nu tot en met de meivakantie!

Gerelateerde berichten
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!