Trefwoord (abonnement)

Type product: methode

Trefwoord is al bijna 25 jaar dé methode voor levensbeschouwing op de basisschool. De leefwereld van kinderen staat in Trefwoord centraal. Kinderen worden uitgedaagd om aan de hand van eigentijdse verhalen en Bijbelverhalen na te denken over levensbeschouwelijke thema’s.

Wilt u kennismaken met Trefwoord? Vraag hier een proefabonnement aan.

Prijs op aanvraag
Op voorraad
Bestelnummer
0080

Gegevens

Trefwoord biedt dagelijks materiaal waarmee levensbeschouwelijke thema’s verkend worden. Elke dag vindt u een losstaande korte activiteit, gebaseerd op het kalenderbeeld. Wekelijks zorgen drie domeinen -Bronnen en tradities, Kind en Samenleving- voor verbreding en verdieping van het thema. Daarnaast biedt Trefwoord inspirerende kerst- en Paasvieringen aan rond een zorgvuldig uitgekozen thema. Bij de kerst- en Paasthema’s kunt u voor de onderbouw prentenboeken bijbestellen.

Trefwoord verschijnt vier keer per jaar in de vorm van handleidingen voor onder-, midden- en bovenbouw. Daarnaast hebben abonnees toegang tot het aanvullende digitale lesmateriaal op de website www.trefwoord.nl.

Uitgebreide (achtergrond)informatie over Trefwoord vindt u op www.trefwoord.nl.

Kennismaken met Trefwoord?

Probeer Trefwoord nu uit! Een goede gelegenheid om met het hele team en de kinderen te ervaren hoe u met Trefwoord invulling kunt geven aan levensbeschouwing op uw school.

Vraag hier uw proefabonnement aan.

Een proefabonnement omvat één editie van de methode en kost slechts € 75,00. Het aantal handleidingen dat wordt geleverd in het proefabonnement komt overeen met het aantal groepen van de school. Toegang tot het aanvullende digitale lesmateriaal op de website www.trefwoord.nl is ook onderdeel van het proefabonnement.

 Abonnement

Een abonnement op Trefwoord kan uitsluitend schoolbreed (voor alle groepen in de school) worden afgesloten en bestaat uit een basisbedrag plus een vast bedrag per groep.

Als abonnee heeft u ook - via Basispoort - toegang tot het aanvullende digitale lesmateriaal op de website www.trefwoord.nl.

De abonnementsprijs bedraagt per 1 januari 2019 € 457,60 voor het basisbedrag en € 54,60 per groep. Abonnementen kunnen bij ieder nummer ingaan en worden jaarlijks automatisch verlengd. Het abonnementsjaar loopt parallel met het schooljaar. Opzeggingen moeten schriftelijk vóór 1 juni worden ingediend.

Vraag hier uw abonnement aan.

Identiteitsbegeleiders en GVO-docenten komen in aanmerking voor een aantrekkelijke kortingsregeling. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze abonnementenservice via ons contactformulier of telefonisch 033 460 1943.

Meer informatie?

Heeft u vragen over een (proef)abonnement of wilt u meer informatie over Trefwoord? Neem dan contact op met de abonnementenservice via ons contactformulier of telefonisch 033 460 1943.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 0080
Productuitvoering samengesteld product
Type product methode
Leeftijd bovenbouw, kleuters, middenbouw, onderbouw

Bekend van

© Copyright 2019 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo