Hemel en Aarde (abonnement)

Type product: methode

Hemel en Aarde is een sprankelende, verrassende en inspirerende methode voor godsdienst en levensbeschouwing op de basisschool.

Wilt u kennismaken met Hemel en Aarde? Vraag hier een proefabonnement aan. Actie: tot 15 februari 2023 is uw proefabonnement gratis (normaal € 50,-).

Prijs op aanvraag
Op voorraad
Bestelnummer
0040

Gegevens

Er is zoveel te ontdekken op het gebied van zingeving. Hemel en Aarde wil kinderen op een speelse manier openingen en handreikingen bieden om levensvragen te stellen en samen persoonlijke antwoorden te vinden.

Hemel en Aarde is een eigentijdse, creatieve methode met een open karakter die kinderen uitdaagt zelf op zoek te gaan naar datgene wat ze niet zien, maar soms wel voelen of weten.

De methode bevat concrete lessen die weinig voorbereidingstijd vergen én vieringen voor kerst en Pasen.

Hemel en Aarde verschijnt vijf keer per jaar in de vorm van een magazine. Daarnaast hebben abonnees toegang tot het aanvullende digitale lesmateriaal op de website www.hemelenaarde.nl.

Uitgebreide (achtergrond)informatie over Hemel en Aarde vindt u op www.hemelenaarde.nl.

Kennismaken met Hemel en Aarde?

Probeer Hemel en Aarde nu uit! Een goede gelegenheid om met het hele team en de kinderen te ervaren hoe u met Hemel en Aarde invulling kunt geven aan godsdienst en levensbeschouwing op uw school.

Maak kennis met Hemel en Aarde en vraag nu een proefabonnement aan. ACTIE: Als u uw proefabonnement vóór 15 februari aanvraagt, dan is dit gratis. Wacht dus niet te lang. Vraag hier uw proefabonnement aan.

Een proefabonnement omvat één editie van de methode en kost slechts € 50,00. Het aantal magazines dat wordt geleverd in het proefabonnement komt overeen met het aantal groepen van de school. Toegang tot het aanvullende digitale lesmateriaal op de website www.hemelenaarde.nl is ook onderdeel van het proefabonnement.

Abonnement

Een abonnement op Hemel en Aarde kan uitsluitend schoolbreed (voor alle groepen in de school) worden afgesloten en bestaat uit één basislicentie plus een vast bedrag per groep.

Als abonnee heeft u ook - via Basispoort - toegang tot het aanvullende digitale lesmateriaal op de website www.hemelenaarde.nl.

De abonnementsprijs voor het schooljaar 2022-2023 bedraagt € 395,00 voor de basislicentie en € 41,25 per groep. Abonnementen kunnen bij ieder nummer ingaan en worden jaarlijks automatisch verlengd. Het abonnementsjaar loopt parallel met het schooljaar.

Opzeggingen moeten schriftelijk vóór 1 juni worden ingediend.

Vraag hier uw abonnement aan

Identiteitsbegeleiders

Identiteitsbegeleiders en GVO-docenten komen in aanmerking voor een aantrekkelijke kortingsregeling.
Hiervoor kunt u contact opnemen met onze abonnementenservice via ons contactformulier of telefonisch via 033 460 19 43.

Meer informatie?

Heeft u vragen over een (proef)abonnement of wilt u meer informatie over Hemel en Aarde? Neem dan contact op met onze abonnementenservice via ons contactformulier of telefonisch via 033 460 19 43.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 0040
Productuitvoering geniet
Type product methode
Leeftijd bovenbouw, kleuters, middenbouw, onderbouw

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo
© Copyright 2023 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo