Kwink

  • Voorkomt verstorend gedrag en pesten
  • Kent een groepsbrede, preventieve aanpak
  • Zorgt voor een sociaal veilige groep
  • Verhoogt de leeropbrengsten

Probeer het zelf!

Kwink: voor sociaal-emotioneel leren

Kwink is een online methode voor sociaal-emotioneel leren (SEL). Inclusief burgerschap en mediawijsheid. Voor groep 1 t/m 8 van het primair onderwijs. Kwink biedt een doordacht SEL-programma, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Praktisch, leuk en altijd actueel. Gericht op preventie (van bijvoorbeeld pesten op school) en de kracht van een veilige groep. Sluit goed aan bij de principes van PBS (Positive Behaviour Support).

 

Bezoek de website

Kwink gratis uitproberen

Je kunt Kwink gratis uitproberen. In alle groepen. Ideaal om met het hele team te ervaren hoe het is om met Kwink te werken aan sociaal-emotioneel leren. En om de reacties van de kinderen uit je groep te ervaren.

Tijdens het proefabonnement ontvang je gratis het Kwink magazine (per groep 1 exemplaar) met daarin o.a. verdiepende informatie over Kwink, praktijkervaringen bij andere scholen en achtergrondartikelen van ervaringsdeskundigen op het terrein van sociaal-emotioneel leren.

Meer dan 1500 scholen werken inmiddels met Kwink, en zowel leerkrachten als leerlingen zijn erg enthousiast!

 

Neem een gratis proefabonnement

Hoe werkt Kwink?

Bekijk het volgende filmpje waarin Wouter Siebers in een paar minuten uitlegt hoe Kwink werkt. 

Kwink-webinar speciaal voor niet Kwink-scholen

Wil je meer weten? Dat kan door deel te nemen aan een Kwink-webinar! Tijdens het webinar maak je kennis met Kwink: dé online methode voor een sociaal veilige school. Je krijgt te zien hoe Kwink werkt, wat de theorie erachter is en je kunt natuurlijk alles vragen wat je wilt. Wouter Siebers, projectleider van Kwink is de host van dit webinar. Op de website van Kwink vind je de data waarop de Kwink-webinars plaatsvinden.

 

Meld je aan voor een webinar

Inclusief lesmateriaal voor de Gouden Weken, mediawijsheid, burgerschap en nog veel meer!

Kwink biedt ieder jaar nieuwe katernen met tips en adviezen en praktische interventies, zoals de Gouden Weken, Week Tegen Pesten, Week van de Mediawijsheid en de Week van de Lentekriebels. Deze katernen maken allemaal onderdeel uiit van Kwink en ontvang je gratis bij een Kwink-abonnement. Ook scholen zonder Kwink kunnen deze materialen gebruiken, zodat nog meer kinderen in contact komen met sociaal-emotioneel leren. Het Kwink magazine verschijnt twee keer per jaar.

Meer dan 1500 scholen gebruiken Kwink

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over Kwink. Daarvoor kun je terecht op onze website. Of vraag een van de andere scholen hoe zij Kwink ervaren!

 

Bezoek de website

Persoonlijk advies over Kwink?

Benieuwd of Kwink past bij je school? Wellicht wil je een (vrijblijvende) presentatie aanvragen? Of misschien heb je vragen over je (proef)abonnement, ons workshops- en trainingenaanbod, of over andere uitgaven van Kwintessens? Neem dan contact op met je relatiebeheerder. Wij denken graag met je mee!

 

Maak een afspraak