visual background image

Kwink

  • Voorkomt verstorend gedrag en pesten
  • Kent een groepsbrede, preventieve aanpak
  • Zorgt voor een sociaal veilige groep
  • Verhoogt de leeropbrengsten
  • Probeer het zelf!

Kwink: voor sociaal-emotioneel leren

Kwink is een online methode voor sociaal-emotioneel leren (SEL). Inclusief burgerschap en mediawijsheid. Voor groep 1 t/m 8 van het primair onderwijs. Kwink biedt een doordacht SEL-programma, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Praktisch, leuk en altijd actueel. Gericht op preventie (van bijvoorbeeld pesten op school) en de kracht van een veilige groep. Sluit goed aan bij de principes van PBS (Positive Behaviour Support).

Bezoek de website


Kwink gratis uitproberen

U kunt Kwink gratis uitproberen. In alle groepen. Ideaal om met het hele team te ervaren hoe het is om met Kwink te werken aan sociaal-emotioneel leren. En om de reacties van de kinderen uit uw groep te ervaren.
Tijdens het proefabonnement ontvangt u gratis het Kwink magazine (per groep 1 exemplaar) met daarin o.a. verdiepende informatie over Kwink, praktijkervaringen bij andere scholen en achtergrondartikelen van ervaringsdeskundigen op het terrein van sociaal-emotioneel leren.
Meer dan 1000 scholen werken inmiddels met Kwink, en zowel leerkrachten als leerlingen zijn erg enthousiast!

Neem een gratis proefabonnement

Gratis proefabonnement

Hoe werkt Kwink?

Bekijk het volgende filmpje waarin Wouter Siebers in vier minuten uitlegt hoe Kwink werkt. 


Kwink webinar speciaal voor niet Kwink-scholen

Wilt u meer weten? Dat kan door deel te nemen aan een Kwink-webinar! Tijdens het webinar maakt u kennis met Kwink: dé online methode voor een sociaal veilige school. U krijgt te zien hoe Kwink werkt, wat de theorie erachter is en u kunt natuurlijk alles vragen wat u wilt. Wouter Siebers, projectleider van Kwink is de host van dit webinar. Op de website van Kwink vindt u de data waarop de Kwink-webinars plaatsvinden.

Meld u aan voor een webinar


Inclusief lesmateriaal voor de Gouden Weken, mediawijsheid, burgerschap en nog veel meer!

Kwink biedt ieder jaar nieuwe katernen met tips en adviezen en praktische interventies, zoals de Gouden Weken, Week Tegen Pesten, Week van de Mediawijsheid en de Week van de Lentekriebels. Deze katernen maken allemaal onderdeel uiit van Kwink en ontvangt u gratis bij een Kwink-abonnement. Ook scholen zonder Kwink kunnen deze materialen gebruiken, zodat nog meer kinderen in contact komen met sociaal-emotioneel leren. Het Kwink magazine verschijnt twee keer per jaar.

Kwink &... de Gouden Weken
Kwink &... de Week Tegen Pesten
Kwink &... de Week van de Mediawijsheid
Kwink &... de Week van de Lentekriebels

Meer dan 1000 scholen gebruiken Kwink

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over Kwink. Daarvoor kunt u terecht op onze website. Of vraag een van de andere scholen hoe zij Kwink ervaren!

Bezoek de website

Kwink op meer dan 1000 scholen

Persoonlijk advies over Kwink?

Benieuwd of Kwink past bij uw school? Wellicht wilt u een (vrijblijvende) presentatie aanvragen? Of misschien heeft u vragen over uw (proef)abonnement, ons workshops- en trainingenaanbod, of over andere uitgaven van Kwintessens? Neem dan contact op met uw relatiebeheerder. Wij denken graag met u mee!

Maak een afspraak

Relatiebeheerders Kwintessens

© Copyright 2023 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo