Kwink Rustvis

Type product: spelmateriaal
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

De Rustvis wordt gebruikt om kinderen te helpen rustig te worden. Dat werkt goed. Om de Rustvis nog beter in te zetten, is er nu een ‘echte’ Rustvis. Een zachte knuffelvis in een royaal formaat. De vis krijgt zo een vaste plaats in de klas. Om vast te houden en de emoties tot rust te laten komen. De bijbehorende handleiding biedt extra informatie en praktische werkvormen om de Rustvis een vaste plaats te geven in de klassenpraktijk.

Koop je een school vissen (vanaf 4 exemplaren) dan betaal je € 30,00 per rustvis.

Inkijkexemplaar
€ 35,00
Op voorraad
Bestelnummer
0925

Gegevens

De Rustvis wordt in de methode Kwink gebruikt om kinderen te helpen rustig te worden. Dat werkt goed. Om de Rustvis nog beter in te zetten, is er nu een ‘echte’ Rustvis.

Handleiding bij het gebruik van de Rustvis

Al sinds de start wordt Kwink-slag De zelfontspanner gewaardeerd in de school. In het dagelijks gebruik wordt deze zelfontspanner ‘De Rustvis’ genoemd. De Rustvis kan kinderen helpen tot rust te komen bij een heftige emotie, zoals boosheid, verdriet en frustratie. Maar ook als hun hoofd erg vol zit en ze overprikkeld zijn. Daarmee kan de Rustvis bijdragen aan een goed klassenklimaat. 

Bij de Rustvis ontvang je een handleiding met extra informatie en praktische wervormen. Zo geef je de Rustvis een vaste plaats in de klassenpraktijk.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 0925
Verschijningsjaar 2024
Type product spelmateriaal

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo