Kwink-bal

De grote, zachte Kwink-bal heeft 32 vlakken met beelden en woorden. In diverse spelvarianten stimuleert u de sociaal-emotionele ontwikkeling. De Kwink-bal is bedoeld voor gebruik in de midden- en bovenbouw.

Inclusief handleiding met werkvormen.

€ 19,95
Op voorraad
Bestelnummer
0924

Gegevens

U krijgt een handleiding met verschillende werkvormen
In de handleiding vindt u een groot aantal ideeën voor activerende werkvormen voor sociaal-emotioneel leren (SEL). In SEL-lessen staan emoties en sociale vaardigheden centraal. De Kwink-bal stimuleert kinderen aan de hand van speelse en uitdagende oefeningen om emoties te herkennen en te benoemen. In de handleiding staan groepsopdrachten, opdrachten voor tweetallen en opdrachten die individueel worden uitgevoerd. Door deze afwisselend aan te bieden wordt de speel- en leertijd optimaal benut.


Op de Kwink-bal ziet u een aantal dieren uit Kwink, een SEL-methode voor de basisschool. Maar u kunt de bal bij elke andere methode gebruiken. Kinderen verkennen spelenderwijs verschillende emoties door ze aan de hand van de opdrachten te benoemen, uit te spelen, uit te vergroten of juist te verkleinen.

Inhoud pakket
Het pakket bestaat uit:

  • De stoffen buitenbal
  • Twee binnenballonnen
  • Een tuit om de ballon mee op te blazen

 

Extra binnenballonnen kunt u hier bestellen.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 0924
Verschijningsjaar 2020
Productuitvoering samengesteld product
Gekoppeld aan methode Kwink
Leeftijd bovenbouw, middenbouw

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo