Week van de Lentekriebels; 16 tot en met 20 maart. Doet u mee?

Categorieën
Week van de Lentekriebels; 16 tot en met 20 maart. Doet u mee? Gratis lesmateriaal met 15 actieve werkvormen voor in uw klas!

Van 16 tot en met 20 maart is het de Week van de Lentekriebels. Landelijk doen al meer dan 2500 scholen mee. Doet u ook mee? Wij bieden u leuke werkvormen voor in de groep aan op drie feestelijke posters; voor elke bouw één. Zo kunt u elke dag van de Week van de Lentekriebels een activiteit doen en leert u kinderen over relationele vorming. Gebruikt u Kwink? Dan kunt u de werkvormen integreren in de activiteiten van les 13. Veel succes van de makers van Kwink! Bekijk het gratis lesmateriaal.

Gerelateerde berichten
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo