Vacature Hoofdredacteur Trefwoord m/v (28-32 uur)

Vacature Hoofdredacteur Trefwoord m/v (28-32 uur)

Ter versterking van ons uitgeefteam zijn wij op zoek naar een creatieve en inspirerende hoofdredacteur!

Als hoofdredacteur ben je het gezicht van de methode. Je geeft inhoudelijk leiding aan het redactieteam en werkt mee aan het ontwikkelen van het materiaal. Ook draag je bij aan een breed en effectief gebruik van de methode. Een uitdagende en inspirerende baan!

Bekijk de vacature hier

.

Related Posts
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo