Trefwoord abonnee? Het paasmateriaal staat voor u klaar!

Trefwoord abonnee? Het paasmateriaal staat voor u klaar!

Het paasmateriaal staat voor u als Trefwoord abonnee op het digibord voor u klaar! Het thema is ‘volgen’. Met voor de onderbouw het nieuwe paasprentenboek Een kus voor Tibbe. De paasviering kent vijf hoofdactiviteiten, verbeeld door voetstappen die de kinderen kunnen vinden door een lang touw te volgen. Er staat ook een mooi openingslied voor de hele school klaar met de titel: 'Het is Pasen'. Wilt u Trefwoord eens uitproberen? Dat kan met een proefabonnement: http://bit.ly/2OwKAmY

Related Posts
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo