Kwink voor ouders

Categorieën
Kwink voor ouders Wilt u ouders enthousiasmeren over Kwink op jullie school? Dan is dit boekje erg leuk als cadeautje voor de ouders van nieuwe leerlingen. Of betrek ouders bij de school en Kwink door ze dit boekje te geven aan het einde van dit schooljaar. Of schaf het nu al aan om cadeau te geven bij het begin van het schooljaar. Kortom, genoeg ideetjes om ouders bij Kwink te betrekken! U vindt het boekje in deze webshop: https://www.kwintessens.nl/welkom-in-kwink. Veel plezier!
Gerelateerde berichten
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!