Terugkijken en afscheid nemen met de Bagage Lesbrief

Categorieën
Terugkijken en afscheid nemen met de Bagage Lesbrief

In de lesbrief van Bagage beschrijven we een aantal activiteiten die in het teken staan van terugkijken en afscheid nemen.

Nu het einde van het schooljaar in zicht is, komt het afscheid van groep 8 leerlingen steeds dichterbij. Voor de kinderen is het een tijd van terugkijken en ook vooruitkijken. Een tijd die gepaard gaat met de nodige emoties en vragen. Want wat hebben ze geleerd op de basisschool en welke bagage nemen ze straks mee naar de middelbare school?

In de lesbrief van Bagage beschrijven we een aantal activiteiten die in het teken staan van terugkijken en afscheid nemen. Leuk om aan het einde van het schooljaar met groep 8 te doen. 

Download de lesbrief

Gerelateerde berichten
  1. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  2. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  3. Leuke lesbrief voor groep 8! Leuke lesbrief voor groep 8! Een gratis lesbrief voor groep 8! Aan de hand van uitdagende (soms humoristische) opdrachten blikken leerlingen in groep 8 terug op hun basisschooltijd.
  4. Enthousiast kinderpanel denkt mee aan hun eigen afscheidscadeau van groep 8 Enthousiast kinderpanel denkt mee aan hun eigen afscheidscadeau van groep 8 Enthousiast kinderpanel discuseert over de onderwerpen in hun eigen afscheidscadeau; Mijn schooltijd. Kijk mee naar de leuke discussie!