SEL in beeld congres 2019

SEL in beeld congres 2019

Heeft u het SEL in beeld congres gemist? Wij hebben een sfeerimpressie voor u klaarstaan.

Het was een feestje! Zoveel mensen bij elkaar in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Natuurlijk, die unieke locatie werkte enorm mee, maar het waren toch vooral de aanwezigheid van zoveel leerkrachten, intern begeleiders en directieleden én het programma die het SEL-congres tot een succes hebben gemaakt. Dagvoorzitter Wouter Siebers zette de toon met zijn enthousiaste inleiding over de vraag hoe SEL de zaal was. Een speelse opmaat naar de belangrijke conclusie dat SEL niet meer weg te denken is in het onderwijs. Daarop sloot Kees van Overveld aan met zijn verslag over de laatste SEL-ontwikkelingen wereldwijd. De beide lezingen van Wouter en Kees daarna werden (terecht) druk bezocht. Het gemiddelde cijfer voor het congres was een 8,8! Op www.kwinkopschool.nl vindt u binnenkort een sfeerimpressie van het congres. Wilt u ook graag werken aan een sociaal veilige school? Dat kan met Kwink. U kunt hier een gratis proefabonnement aanvragen. Tot ziens!

Related Posts
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo