PBS en Kwink: een ideale combinatie

PBS en Kwink: een ideale combinatie Op 15 november staan we op het SWPBS congres. Joke, onze relatiebeheerder legt graag uit waarom Kwink en PBS een ideale combinatie zijn.

Positive Behavior Support (PBS) krijgt veel aandacht op scholen. En terecht! Want deze schoolbrede gedragsaanpak zorgt voor een positieve en sociale omgeving die het leren bevordert en die gedragsproblemen voorkomt of doet afnemen. Maar hoe organiseer je dat in school? En hoe maak je er ook een duurzame aanpak van? De methode Kwink is een verdiepende aanvulling op PBS (en omgekeerd). Wilt u weten hoe? Kom naar onze Kwink-stand of lees het hier: http://bit.ly/2NLxQrk Tot ziens!

Related Posts
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo