Nieuwe leesboeken in 2023

Categorieën
Nieuwe leesboeken in 2023

Bekijk onze nieuwe leesboeken. Lees Toer le sjoer, Kiet en Lok, Wegwezen hier! of Buitenspel. 

Toer le sjoer

Mies mag op ballet, zij gaat met mama balletspullen kopen. Haar vriendje Max vindt ballet maar saai. Hij zit op judo. Dat is pas stoer. In de klas vertelt Mies over de balletles. Andere kinderen vertellen wat zij doen. Juf bedenkt een plan. Iedereen mag in de klas laten zien wat hij goed kan. En juf weet het zeker. Iedereen kan iets!

Kiet en Lok

Kiet en Lok redden dieren. Thuis heeft Kiet een dierenziekenhuis. Daar verzorgt ze de dieren tot ze weer beter zijn. Als ze een gewonde lapjeskat vindt, neemt Kiet haar mee naar huis. Ze wil haar voor altijd houden. Maar dan ontdekt Kiet dat het baasje de kat zoekt. Wat nu? Moet de kat terug of kan ze haar houden?

Wegwezen hier!

Luuk en Sara werken aan een bijzonder project. Ze willen uitzoeken wat er gebeurt met sloopauto's. Ze gaan kijken op het terrein van een autosloperij. Daar worden ze weggestuurd op een manier die ze alleen  nog maar nieuwsgieriger maakt. 

Buitenspel

Duco heeft een geheim. En dat wil hij ook liever zo houden. Door dat geheim kan hij niet overal aan meedoen. Gelukkig kan hij wél elke dag op het pleintje voetballen met zijn vrienden. Keepen kan hij als de beste. Zijn vrienden vragen waarom hij niet op voetbal zit.