Mooi prentenboek voor de Pasen!

Mooi prentenboek voor de Pasen!

Prachtig paasverhaal om voor te lezen met mooie illustraties. 

Zoekt u nog een mooi prentenboek voor de Pasen? Een kus voor Tibbe is een prachtig paasverhaal om voor te lezen in de klas of thuis. Met prachtige illustraties. Voor kleuters, onderbouw en middenbouw. Een mooie voorbereiding naar Pasen. Bekijk het inkijkexemplaar in onze webshop!

Related Posts
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo