Mooi gratis voorleesverhaal voor kinderen van groep 1 en groep 2

Mooi gratis voorleesverhaal voor kinderen van groep 1 en groep 2 Een mooi voorleesverhaal over 'Wat heb je nodig?'. Het thema van Kind op Maandag van deze maand.

Wat heb je nodig? – Verhaal ‘Het huis op de rots’ In de methode voor levensbeschouwing 'Kind op Maandag'besteden we deze maand aandacht aan het thema ‘Wat heb je nodig?’ Aan de hand van het voorleesverhaal ‘Het huis op de rots’ ontdekken kinderen in groep 1 en 2 dat God weet wat we nodig hebben en dat dat genoeg is.

Download het verhaal hier.

Als u Kind op Maandag graag wilt uitproberen, dan kan dat! Klik hier voor een proefabonnement.

 

Related Posts
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo