Kwink proefabonnees: heel veel succes!

Categorieën
Kwink proefabonnees: heel veel succes! Meer dan 60 scholen starten met een proefabonnement van Kwink!

Meer dan 60 scholen zijn gestart met een proefabonnement op Kwink, dé methode voor een sociaal veilige groep! Wij wensen hen heel veel succes en plezier! Bij vragen: www.kwinkopschool.nl of bekijk uw mailbox, want de school heeft een welkomstmail ontvangen met handige informatie!

Gerelateerde berichten
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo