Nieuw: Betoverende kinderbijbel In de gloria!

Categorieën
Nieuw: Betoverende kinderbijbel In de gloria!

In de gloria is een betoverende manier om Bijbelverhalen aan kinderen door te geven. Het vertelt het verhaal van God en de mens. De verhalen zijn zo verteld dat kinderen erin mee kunnen gaan, terwijl het karakter van de Bijbel behouden blijft. Aangevuld met prachtige illustraties.

Uitgeverij Kwintessens heeft de kinderbijbel In de gloria uitgebracht, een boek dat kinderen op een unieke manier laat kennismaken met Bijbelverhalen. In de gloria is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat zestig verhalen. Deze verhalen worden aangevuld met prachtige illustraties die uitnodigen om niet alleen te luisteren, maar de verhalen ook te bekijken en te verkennen.

In de gloria vertelt het verhaal van God en de mens. De verhalen zijn zo verteld dat kinderen erin mee kunnen gaan, terwijl het karakter van de Bijbel behouden blijft. Voor de voorlezers is er per verhaal een korte toelichting opgenomen om het verhaal in de context te plaatsen.

De auteur, Bara van Pelt, is een expert in vertellen. Ze heeft de Bijbelverhalen zo geschreven dat kinderen er helemaal in mee kunnen gaan. De sfeervolle illustraties van Willemke Brouwer geven de kinderen de kans om de verhalen in beeld verder te verkennen.

De 5 bijzonderheden die In de gloria zo uniek maken

  1. Het nodigt uit om de verhalen uit de Bijbel te verkennen op een eigentijdse en begrijpelijke manier, terwijl de oorspronkelijke boodschap intact blijft.
  2. De prachtige illustraties bieden een extra laag om de verhalen te verkennen en te begrijpen. Ze dagen kinderen uit om te kijken en na te denken over wat er wordt verteld in de verhalen.
  3. In de gloria laat kinderen kennismaken met verhalen die al eeuwenlang mensen raken en inspireren. De geloofsverhalen geven richting aan het leven en bieden handvatten om het geloof te begrijpen en te beleven.
  4. De Bijbelverhalen maken deel uit van de wereldliteratuur en hebben de taal verrijkt. Componisten, dichters, schrijvers en schilders hebben zich door deze verhalen laten inspireren en beïnvloeden. Door deze verhalen aan kinderen te vertellen, neemt u ze mee in een rijke culturele traditie.
  5. Voor de voorlezer zijn er korte en toegankelijke toelichtingen opgenomen over de context van elk verhaal, zodat ouders en opvoeders de verhalen op een betekenisvolle manier kunnen delen met kinderen.

Kortom, In de gloria is een onmisbare kinderbijbel die kinderen en volwassenen uitnodigt om de rijkdom en betekenis van de Bijbelverhalen te ontdekken en te verkennen. Bestel het boek via www.kwintessens.nl/in-de-gloria

Gerelateerde berichten
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!