Ideeën voor kerst

Ideeën voor kerst Het duurt niet lang meer of het is al zover. Kerst. Bent u er al klaar voor in de klas?

Bekijk in deze webshop onze kerst voorleesboeken, prentenboeken met prachtige illustraties of bestel alvast leuke kerstknutsels zoals het maken van een lantaarn of een kijkdoos met het kerstverhaal! Hier vindt u de kerstknutsels. Wij wensen u graag alvast fijne en gezellige dagen richting kerst toe.

Related Posts
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo