Gratis Kwink proefabonnement

Categorieën
Gratis Kwink proefabonnement

Probeer Kwink uit na de voorjaarsvakantie tot en met de meivakantie!

Kwink is een online methode voor sociaal-emotioneel leren. En helpt uw school met het creëren van een veilige school met een sociaal veilige groep. Inclusief burgerschap! Lees meer op www.kwinkopschool.nl. Of vraag hier het gratis proefabonnement aan om het zelf uit te proberen! http://bit.ly/2V6PKqh

Gerelateerde berichten
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo