Gedicht voor de feestdagen

Categorieën
Gedicht voor de feestdagen

Van de makers van Kind op Maandag. Een cadeautje voor in de klas of thuis. 

De decembermaand is voor veel kinderen een maand van gezelligheid. Het is snel donker en eenmaal binnen gaan de kaarsjes aan. Ook op school gaan vaak de grote lichten uit om zo meer ruimte te geven aan de lichtjes in de kerstboom. In Kind op Maandag staat een gedicht om te lezen als die kaarsjes en lichtjes aangestoken worden.

Gerelateerde berichten
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!