Kind op Maandag (abonnement)

Type product: methode

Kind op Maandag is een methode voor godsdienstonderwijs op de basisschool. Kinderen ontdekken hoe Bijbelverhalen raken aan hun eigen leven.

Wilt u kennismaken met Kind op Maandag? Vraag hier een proefabonnement aan.

Prijs op aanvraag
Op voorraad
Bestelnummer
0020

Gegevens

Wie met Kind op Maandag werkt, leert kinderen de rijkdom van de Bijbelse verhalen kennen en draagt bij aan de godsdienstige ontwikkeling van kinderen.

Elke week staat een thema centraal dat wordt afgeleid uit de drie Bijbelverhalen die per week op het rooster staan en aansluit bij de leefwereld van kinderen. Door het thema ontdekken kinderen dat personen uit de Bijbelverhalen dezelfde soort vragen en ervaringen hebben als zijzelf en dat God dichtbij is. De hele school volgt hetzelfde leesrooster en werkt met hetzelfde thema.

Rond kerst en Pasen biedt Kind op Maandag speciale projecten, waarbij met de kinderen toegeleefd kan worden naar deze belangrijke christelijke feesten.

Kind op Maandag verschijnt zeven keer per jaar in de vorm van een magazine. Daarnaast hebben abonnees toegang tot het aanvullende digitale lesmateriaal op de website www.kindopmaandag.nl. Bovendien ontvangt elke geabonneerde school jaarlijks het Pluspakket met leuke extra’s bij de methode.  

Uitgebreide (achtergrond)informatie over Kind op Maandag vindt u op www.kindopmaandag.nl.

Kennismaken met Kind op Maandag?

Probeer Kind op Maandag nu uit! Een goede gelegenheid om met het hele team en de kinderen te ervaren hoe u met Kind op Maandag invulling kunt geven aan godsdienstonderwijs op uw school.

Vraag hier uw proefabonnement aan.

Een proefabonnement omvat één editie van de methode en kost slechts € 50,00. Het aantal magazines dat wordt geleverd in het proefabonnement komt overeen met het aantal groepen van uw school. Toegang tot het aanvullende digitale lesmateriaal op de website www.kindopmaandag.nl is ook onderdeel van het proefabonnement.

Abonnement

Een abonnement op Kind op Maandag kan uitsluitend schoolbreed (voor alle groepen in de school) worden afgesloten en bestaat uit één basislicentie plus een vast bedrag per groep.

Als abonnee heeft u ook - via Basispoort - toegang tot het aanvullende digitale lesmateriaal op de website www.kindopmaandag.nl.

De abonnementsprijs voor het schooljaar 2020-2021 bedraagt € 374,50 voor de basislicentie en € 58,- per groep. Abonnementen kunnen bij ieder nummer ingaan en worden jaarlijks automatisch verlengd. Het abonnementsjaar loopt parallel met het schooljaar. Opzeggingen moeten schriftelijk vóór 1 juni worden ingediend.

Vraag hier uw abonnement aan.

Voor kleine scholen (t/m 75 leerlingen) hanteren wij een kortingsregeling. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze zgn. klein-scholenregeling. 

Identiteitsbegeleiders

Identiteitsbegeleiders en GVO-docenten komen in aanmerking voor een aantrekkelijke kortingsregeling.
Hiervoor kunt u contact opnemen met onze abonnementenservice via ons contactformulier of telefonisch 033 460 1943.

Pluspakket

Elke geabonneerde school ontvangt jaarlijks het Pluspakket van Kind op Maandag met leuke extra’s bij de methode. In schooljaar 2020-2021 zijn dit de jaarkalender, het verhalenboek Wat geloof jij eigenlijk? van Karel Eykman, een digitale kerstmusical en een studieboek over de Bijbel voor leerkrachten dat in voorjaar 2021 verschijnt.

Meer informatie?

Heeft u vragen over een (proef)abonnement of wilt u meer informatie over Kind op Maandag? Neem dan contact op met onze abonnementenservice via ons contactformulier of telefonisch via 033 460 1943.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 0020
Productuitvoering samengesteld product
Type product methode
Leeftijd bovenbouw, kleuters, middenbouw, onderbouw

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo