visual background image

Kind op Maandag

Met de Bijbel op ontdekkingstocht! Beleef het met Kind op Maandag, dé methode voor godsdienstonderwijs op de basisschool.

  • Een oefenplaats voor het leven
  • Een uitnodigende mix van denken, doen en beleven
  • Materiaal voor alle basisschoolleeftijden

Ontdek het zelf!

Kind op Maandag

Complete methode voor godsdienstonderwijs

Neem uw leerlingen mee naar een wereld vol verwondering en haal de ontdekker in hen naar boven. Samen onderzoekt u de meest fascinerende Bijbelverhalen, als oefenplaats voor het leven. Wat betekenen de verhalen? Welke vragen roepen ze op? Door met elkaar naar de antwoorden te zoeken leren leerlingen zichzelf en de ander beter kennen en begrijpen. Ook al zijn ze het oneens. Een mooie basis om te groeien als mens, met een eigen visie op het leven.

Kind op Maandag is een complete methode met een uitnodigende mix van denken, doen en beleven. Uitgewerkt voor kinderen in alle leeftijden, met materiaal voor vier verschillende bouwen. Creatief en met liefde gemaakt. De methode geeft u alle instrumenten in handen om de lessen naar eigen inzicht tot leven te brengen en is geschikt voor een brede doelgroep.

Nieuwsgierig? Ga vandaag nog op ontdekkingstocht en neem een proefabonnement.

Bezoek de website


Voor kleuters leuke filmpjes over Mies & Max
Een breed aanbod, voor diverse leeftijden
materiaal Kind op Maandag
Gratis werkvormen uit de methode

prikbord Kind op Maandag

Liedjes van Kind op Maandag

Zingen over Bijbelverhalen is ook een mooie manier om Bijbelverhalen te vertellen en te verwerken. Bij elke week hoort een nieuw lied. De liedjes zijn allemaal speciaal voor Kind op Maandag geschreven.
Als iedereen meedoet

Er loopt een man

Laat een ander niet bepalen

Kind op Maandag 40 jaar!

Al 40 jaar komen Bijbelverhalen in de klas tot leven aan de hand van Kind op Maandag. En leren kinderen dat situaties, emoties en vragen ook voorkomen in hun eigen leven. Blader om kennis te maken met Kind op Maandag door het inkijkexemplaar hiernaast, bezoek ook onze feestpagina op de website van Kind op Maandag of neem een proefabonnement.

Neem een proefabonnement

Persoonlijk advies over Kind op Maandag?

Benieuwd of Kind op Maandag past bij uw school? Wellicht wilt u een (vrijblijvende) presentatie aanvragen? Of misschien heeft u vragen over uw (proef)abonnement, ons workshops- en trainingenaanbod, of over andere uitgaven van Kwintessens? Neem dan contact op met uw relatiebeheerder. Wij denken graag met u mee!

Maak een afspraak

Relatiebeheerders Kwintessens

© Copyright 2022 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo