Een wereld vol geloof – basiskennis christendom

Auteur(s): Erik Idema
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Wat is het verschil tussen katholieken en protestanten? Geloven christenen echt dat de wereld in zeven dagen is gemaakt? En wat wordt er met Pinksteren gevierd? Dit boek behandelt de belangrijkste aspecten van het christendom, van het ontstaan van de Bijbel tot en met het huidige palet van geloofsrichtingen. Voor leerkrachten in het basisonderwijs, pabo-studenten en iedereen die meer wil weten over de rijke traditie van het christendom.

€ 23,60
Op voorraad
Bestelnummer
0695
  • Vanaf 10 exemplaren € 22,42
  • Vanaf 30 exemplaren € 21,24

Gegevens

De lange geschiedenis van het christendom is verweven met de geschiedenis van de westerse beschaving. De tradities, geloofswaarden en rituelen hebben zich in de eeuwen ontwikkeld tot een gevarieerd geheel, deels algemeen-christelijk, deels voorbehouden aan specifieke stromingen. Ook voor wie christelijk is opgevoed, geeft dit boek een welkom en nuttig overzicht. En voor wie er van huis uit niet mee vertrouwd is, is het een aangename kennismaking.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 0695
Auteur(s) Erik Idema
ISBN 9789057882975
Aantal pagina's 200
Productuitvoering paperback
Formaat 17 x 23 cm

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo