Welkom thuis in het Stapelhuis

Auteur(s): Erik Idema
Type product: verhalenboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

De familie Stapel woont in een bijzonder huis: het Stapelhuis. Ze wonen op zolder, want de rest van het huis is een hotel. Elke week krijgen ze bijzondere gasten, zoals de rustige Annabel Aandacht, meneer Hinderpaal die last heeft van kleine problemen, een directrice die banden plakt en meneer Mastenbast die koning wil worden. David en Merel, de kinderen van het Stapelhuis, en hun ouders Bart en Barbara beleven grappige en spannende avonturen met hun gasten. 

 

Inkijkexemplaar
€ 9,95
Op voorraad
Bestelnummer
0443
  • Vanaf 10 exemplaren € 9,45
  • Vanaf 30 exemplaren € 8,96

Gegevens

Verhalenboek bij de methode Kind op Maandag
Kind op Maandag biedt lesmateriaal rond Bijbelverhalen voor de basisschool. Het materiaal voor groep 3-4 begint elke week met een verhaal over het Stapelhuis, waarin een thema naar voren komt dat ook een rol speelt in het Bijbelverhaal van die week. Zo ontdekken kinderen dat de wereld van de Bijbel te verbinden is met de wereld van vandaag.

Welkom thuis in het Stapelhuis is het vervolg op Het Stapelhuis.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 0443
Auteur(s) Erik Idema
Illustrator(en) Roger Klaassen
ISBN 9789057885884
Verschijningsjaar 2023
Productuitvoering hardcover
Formaat 15 x 23,5 cm
Type product verhalenboek
Gekoppeld aan methode Kind op Maandag

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo