Nog enkele plaatsen vrij voor het congres SEL in beeld!

Nog enkele plaatsen vrij voor het congres SEL in beeld! Onze Kwink-scholen zijn uitgenodigd! Gebruikt u geen Kwink op school maar heeft u wel interesse? Er zijn nog enkele plaatsen vrij. U bent van harte welkom!

Een inspirerend congres in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Voor leerkrachten, gedrag specialisten en Kwink-coaches van scholen die Kwink gebruiken en voor leerkrachten van scholen die meer willen leren over sociaal-emotioneel leren. Ook als u geen Kwink op school gebruikt. Met o.a. Kees van Overveld met de nieuwste inzichten vanuit de Verenigde Staten. Met leuke workshops. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Dat kan hier: http://bit.ly/333u5Dy

Related Posts
  1. Veel succes voor alle 85 scholen die Kwink uitproberen! Veel succes voor alle 85 scholen die Kwink uitproberen! Meer dan 85 scholen proberen Kwink uit! Heel veel plezier in de klas!
  2. Kwink voor ouders Kwink voor ouders Wilt u ouders enthousiasmeren over Kwink op jullie school?
  3. Week Tegen Pesten, gratis materiaal voor de hele school van Kwink Week Tegen Pesten, gratis materiaal voor de hele school van Kwink Wees een held met elkaar is dit jaar het centrale thema van de Week Tegen Pesten van de stichting School & Veiligheid.  In dit katern: Kwink & .. de Week tegen Pesten geven de makers van Kwink suggesties om leerlingen een rol te laten spele
  4. Officieel erkend als Gezonde School-activiteit: Kwink! Officieel erkend als Gezonde School-activiteit: Kwink! Kwink is officeel erkend als Gezonde School-activiteit voor het thema welbevinden!  
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo