Actief meedoen aan de Week van de Mediawijsheid?

Actief meedoen aan de Week van de Mediawijsheid? Van 8 t/m 15 november. Maak gebruik van dit speciale gratis katern!

Het thema van deze week is: Aan of uit? In dit katern vind je kant-en-klare activiteiten voor de hele school. Een korte activiteit iedere dag gericht op mediawijsheid. Aangeboden door de makers van Kwink! Wij wensen u een inspirerende mediawijze week toe! https://www.kwinkopschool.nl/kwink-actueel/week-van-de-mediawijsheid/.

Related Posts
  1. Welkom bij de Top 25 uit Trefwoord! Welkom bij de Top 25 uit Trefwoord! Gratis lesmateriaal uit 25 jaar Trefwoord. Leuk voor in de klas.
  2. Trefwoord 25 jaar! Feest bij de Dr. De Visserschool in Breda! Trefwoord 25 jaar! Feest bij de Dr. De Visserschool in Breda! Trefwoord bestaat 25 jaar! Reden om een feestje te vieren. De Dr. De Visserschool gebruikt net als nog 61 andere scholen Trefwoord al 25 jaar. Dat moet gevierd worden!
  3. Week Tegen Pesten, gratis materiaal voor de hele school van Kwink Week Tegen Pesten, gratis materiaal voor de hele school van Kwink Wees een held met elkaar is dit jaar het centrale thema van de Week Tegen Pesten van de stichting School & Veiligheid.  In dit katern: Kwink & .. de Week tegen Pesten geven de makers van Kwink suggesties om leerlingen een rol te laten spele
  4. Officieel erkend als Gezonde School-activiteit: Kwink! Officieel erkend als Gezonde School-activiteit: Kwink! Kwink is officeel erkend als Gezonde School-activiteit voor het thema welbevinden!  
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo