Het kistje met zand

Auteur(s): Erik Idema
Type product: verhalenboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Kinderen vanaf een jaar of 8 ontdekken met de verhalen in dit boek de rijkdom van andere religieuze tradities. Een mooi (voor)leesboek of een mooi afscheidscadeau.

Inkijkexemplaar
€ 25,95
Op voorraad
Bestelnummer
0614
  • Vanaf 10 exemplaren € 24,65
  • Vanaf 30 exemplaren € 23,36

Gegevens

In bijna alle godsdiensten worden verhalen verteld. Vaak prachtige verhalen, over vragen die niet zomaar te beantwoorden zijn. Deze religieuze verhalen komen uit andere tijden en andere culturen. Waarom heeft het dan toch zin om die verhalen te vertellen? Een goed verhaal neemt je mee naar een wereld die je nog niet kent. Je maakt er dingen mee die je nooit had verwacht. Maar als je goed in het verhaal zit, zie je dat er veel dingen zijn die je herkent. De emoties van de personages, hun vragen en problemen, zijn van alle tijden. Ze zijn groter dan het verhaal. Kruip erin en dwaal een tijdje rond. Dan ontdek je een wereld die je veel te vertellen heeft.

In Het kistje met zand staan 51 verhalen. Uit de Griekse mythologie, het hindoeïsme, boeddhisme, jodendom, christendom en de islam. In eerste instantie werden ze mondeling doorverteld, later werden ze opgeschreven. In dit boek worden ze opnieuw verteld, voor kinderen vanaf ongeveer acht jaar.

  • Prachtige, rijk geïllustreerde verhalen.
  • Kinderen maken kennis met de grote religieuze verteltradities en zo ook met andere tijden en culturen.
  • Kinderen ontdekken dat de emoties, vragen en problemen in de verhalen van alle tijden zijn.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 0614
Auteur(s) Erik Idema
Illustrator(en) Guida Joseph
ISBN 9789057884108
Aantal pagina's 176
Verschijningsjaar 2013
Productuitvoering hardcover
Formaat 17 x 24 cm
Type product verhalenboek

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo